Olet täällä

Ehdota Turun yliopiston vuoden kielitekoa 2021

Uutinen | 3.5.2021

Yliopiston vuoden kieliteko myönnetään henkilölle, ryhmälle, yksikölle tai muulle taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt Turun yliopiston kieliohjelman toteutumista. Palkitsemisen arvoinen teko voi sisältää erilaisia oivalluksia siitä, miten kieliohjelmaa ja monikielisyyden ideaa on viety eteenpäin Turun yliopistossa. Teko voi olla lanseerattu koska tahansa, kunhan se yhä vaikuttaa yliopistossa. Tunnustuksen lisäksi vuoden kieliteon voittaja saa rahapalkinnon.

Turun yliopiston kielityöryhmä toivoo yliopistoyhteisöltä ehdotuksia vuoden kieliteoksi. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen perjantaihin 14.5.2021 mennessä alla olevasta linkistä. Kielityöryhmä valitsee voittajan ehdotusten joukosta. Vuoden kieliteko -palkinnon voittaja julistetaan yliopiston avajaiskarnevaaleissa syyskuussa.

►Ehdota vuoden kielitekoa 2021

Viime vuonna kielityöryhmä jakoi Vuoden kieliteko -palkinnon poikkeuksellisesti tunnustuksena kaikille kieltenopettajille, jotka ovat vallitsevasta erityistilanteesta huolimatta antaneet opiskelijoillemme mahdollisuuden opiskella uusia kieliä ja kulttuureita.

Lue lisää:

►Vuoden kieliteko ja lista aiemmista voittajista
Turun yliopiston kieliohjelma
Turun yliopiston kielityöryhmä