Olet täällä

Ehdota ansioituneita palkittavaksi TYY98 Online -tapahtumassa

Uutinen | 14.10.2020

TYY palkitsee ansioituneita henkilöitä ja järjestöjä osana TYY98 Online -tapahtumaa

Turun yliopiston ylioppilaskunta on päättänyt siirtää 98-vuotiaan ylioppilaskunnan juhlinnan verkkoon. Suunniteltuna vuosijuhlapäivänä eli lauantaina 14.11. on luvassa videoitua ohjelmaa, jonka osana kuullaan muun muassa puheita, tervehdyksiä eri tahoilta ja jaetaan palkintoja. Olemme lähestyvän juhlavuotemme kunniaksi päättäneet jakaa palkintoja. Osa palkinnoista on vanhoja tuttuja, mutta kategorioita on myös tullut lisää sekä järjestöille että yksittäisille henkilöille. Tutustu palkintokategorioihin ja hakuehtoihin alla. 

Tunnetko sinä jonkun henkilön tai tahon, joka ansaitsisi kiitosta tekemästään työssä TYY-yhteisössä seuraavissa kategorioissa? Hakuaika kaikille palkinnoille sulkeutuu 1.11.2020. 23.59. Ehdotukset jätetään lomakkeella, jonka linkki löytyy tämän sivun alalaidasta. 

 

TYY International Award

TYY International Award annetaan järjestölle, joka on kuluneen vuoden aikana tehnyt töitä kansainvälisten opiskelijoiden osallistamiseksi. Palkinnon voittaja on järjestö, joka viestii englanniksi suomen ohella, huomioi kansainväliset opiskelijat edunvalvonnassa ja on ehkä saanut houkuteltua kansainvälisiä opiskelijoita myös mukaansa järjestön toimintaan joko aktiivisena järjestäjänä tai osallistujana.

Voit ehdottaa joko omaa järjestöäsi tai jotain muuta järjestöä, joka mielestäsi täyttää kriteerit. TYYn kansainvälisyysiipi on mukana TYY International Awardin valinnassa. Perustele hakemuksessasi ainakin miten järjestön kansainvälinen toiminta on kehittynyt tänä vuonna ja miten järjestö huomioi kv-opiskelijat toiminnassaan.

► Tutustu aiempien vuosien voittajiin.

 

Vuoden innovatiivisin järjestö

Kuluva vuosi on ollut monin puolin todella poikkeuksellinen. Järjestöt ovat haastavina aikoina kuitenkin pyrkineet kehittämään kekseliäitä tapoja olla läsnä opiskelijoiden arjessa sekä juhlassa.

Onko järjestö järjestänyt esimerkiksi erittäin onnistuneet etätapahtuman tai kehittänyt aivan uuden kanavan pitää yhteyttä jäseniinsä? Ilmianna järjestö, joka on tehnyt jotain erityisen poikkeuksellista ja innovatiivista pitääkseen yllä opiskelijoiden yhteisöllisyyttä vuonna 2020. Voit ehdottaa joko omaa järjestöäsi tai jotain muuta tahoa, joka mielestäsi täyttää kriteerit.

 

Supertuutori

Supertuutorin tunnistaa siitä, että hän antaa uusille opiskelijoille jakamattoman huomionsa, näyttää kädestä pitäen opiskelijaravintolat ja vessat sekä tutustuttaa avuliaasti opiskelijaelämään. Supertuutorilta saa tietoa tärkeistä kursseista, opiskelutekniikoista ja YTHS:stä. Supertuutori saa aikaan hyvän hengen ryhmässään ja neuvoo uusia opiskelijoita mielellään.

Jos sinun tuutorisi täyttää nämä kriteerit ja on muutenkin toiminut esimerkillisenä opastajana yliopistomaailmaan, ilmianna hänet ylioppilaskunnalle! Voitte ehdottaa yksin tai yhdessä tuutoriryhmän kanssa tuutorianne.

TYY palkitsee syksyllä 2020 ehdotusten perusteella tehtävässään ansioituneen tuutorin ja julistaa hänet Turun yliopiston Supertuutoriksi. Etsimme myös kansainvälisiä opiskelijoita ohjannutta Kv-Supertuutoria.

► Tutustu vuoden 2019 voittajiin.

 

Vuoden vapaaehtoinen

Vapaaehtoisten merkitys TYYlle ja yliopistoyhteisölle on suuri. Vuoden vapaaehtoinen voi olla henkilö, joka on antanut aikaansa TYYn siipien tai järjestöjen toimintaan, toiminut yhteistyössä yliopiston kanssa tai TYYn tapahtumavapaaehtoisena. 

Vuoden vapapaaehtoinen/vapaaehtoiset -palkinnolla haluamme kiittää aktiivisimpia vapaaehtoisia vuosittain. Tänä vuonna palkitsemme kolme vapaaehtoista, joka on antanut panoksensa TYYn tai yliopiston toimintaan.

Tunnetko jonkun, joka on ollut erittäin aktiivinen tai ehkä jopa innostanut muita? Ilmianna tämä henkilö hakulomakkeen kautta.

 

Vuoden järjestötoiminnan uusi tulokas

Onko juuri teidän järjestönne toiminnassa mukana uusi tulokas, joka on hoitanut hommansa uutena järjestötoimijana erityisen hyvin, toiminut apuna ja tukena muille toimijoille tai jopa keksinyt jotain aivan uutta ja siten kehittänyt järjestön toimintaa eteenpäin. TYY haluaa aloittaa uuden perinteen ja palkita näitä järjestöuransa alkutaipaleilla olevia tulevaisuuden tekijöitä.

Ilmianna tämä uusi ja innokas järjestötoimija oheisen hakulomakkeen kautta.

 

TYYn kultainen siipi

TYYn kultainen siipi on uusi vuosittainen palkinto, joka jaetaan ansioituneelle TYY-yhteisön jäsenelle. TYYn kultainen siipi voidaan myöntää kenelle tahansa Turun yliopiston opiskelijalle, järjestöaktiiville, ylioppilaskunnan työntekijälle tai TYYn luottamustehtävässä toimivalle henkilölle, joka on arjessaan pitänyt yllä hyvää henkeä ja osoittanut positiivista asennetta myös vaikeina aikoina.

 

Ehdota palkintojen saajia