Olet täällä

CampusSportin uusi Aurum-kuntosali avattu käyttöön

Uutinen | 6.10.2021

CampusSportin uusi Aurum-kuntosali on avattu käyttöön! Kuntosali sijaitsee samannimisessä rakennuksessa osoitteessa Henrikinkatu 2, Turku. Kuntosali löytyy talon kellarikerroksesta ja sinne kuljetaan rakennuksen pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella olevasta ovesta, joka on merkitty CampusSportin logolla. Kuntosali on auki ma-su klo 6-23.

Aurum-kuntosalille on mahdollista tulla tutustumaan ennen liikuntamaksun maksamista. Maksuttomat tutustumisajankohdat niille, jotka eivät vielä ole maksaneet liikuntamaksua, järjestetään seuraavina ajankohtina:

ti 5.10. klo 16.30-18.00

to 7.10. klo 16.30-18.00

ti 12.10. klo 16.30-18.00

to 14.10. klo 16.30-18.00

Kuntosaleilla on näinä ajankohtina paikalla liikuntatuutori, jolta voi kysellä tarkemmin CampusSportin toiminnasta. Maksuttomille kokeilukerroille ei ole käytössä ajanvarauksia. Aurumin kuntosalilla voi treenata samanaikaisesti korkeintaan 25 henkilöä.

Aurumin kuntosali soveltuu kaikenlaiseen treenaamiseen. Salilla on runsaasti vapaata treenialuetta, joka soveltuu toiminnalliseen harjoitteluun. Kuntosalilta löytyy paljon toiminnalliseen harjoitteluun sopivaa välineistöä, kuten nyrkkeilysäkki, voimaköysi, boxmaster-nyrkkeilylaite ja TRX. Lisäksi salilta löytyy lihaskuntoharjoitteluun soveltuvia kuntosalilaitteita ja vapaita painoja. Aerobiseen harjoitteluun käytettävissä on kaksi juoksumattoa, crosstrainer, soutulaite ja kaksi spinning-pyörää. Kuntosali on huomattavasti CampusSportin aiempia saleja suurempi, sillä treenitilaa löytyy yhteensä 383 m2

Lisätiedot kaikista CampusSportin tarjoamista liikuntapalveluista ja ohjeet liikuntamaksun maksamiseen löytyvät CampusSportin nettisivuilta: https://www.campussport.fi/fi/

CampusSportin kurssit myyntiin torstaina 7.10.2021

CampusSportin marraskuussa alkavat erillismaksulliset kurssit tulevat myyntiin torstaina 7.10.2021 klo 14. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssituote CampusSportin verkkokaupassa. Kursseille osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista, jos et halua käyttää muita CampusSportin palveluita.

Tarjoamme seuraavat kurssit:

- Breakdance
- Liikkeelle! -kurssi liikunnan aloittajille
- Uintitekniikka

Kurssien kuvaukset, aikataulut ja hinnat löytyvät liikunta-aikataulun Kurssit-välilehdeltä.