Olet täällä

CampusSportin kevätkausi käynnistyy

Jaa +

Uutinen | 8.1.2020

CampusSportin kevätkausi on käynnistynyt virallisesti – tässä tietopaketti alkavalle kaudelle!

CampusSportin kevään liikuntamaksu on nyt ostettavissa. Ohjatut vuorot ja varattavat liikuntavuorot alkavat tiistaina 7.1. CampusSportin kuntosaleihin voit tutustua ilmaiseksi tammikuun 15. päivään asti. Kevään erillismaksulliset kurssit tulevat myyntiin tammikuun 10. päivä

CampusSportin kevät on myynnissä ja kuntosalit, ohjatut tunnit ja varattavat vuorot käynnistyvät

Kevään liikuntamaksu on ostettavissa CampusSportin verkkokaupasta. Liikuntatageja voi aktivoida tällä viikolla Educariumin asiakaspalvelupisteellä (Assistentinkatu 5) torstaina ja perjantaina klo 15-18 välisenä aikana. Asiakaspalvelupisteet ovat avoinna 7.1. alkaen normaalien aukioloaikojen mukaisesti, aina 30 min ennen päivän ensimmäisen ohjatun tunnin alkua. Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita aikaisemmin, aktivoituu uusi kausi automaattisesti käyttämällesi tagille/kortille.

Kuntosalit ovat auki normaalisti 2.1. alkaen, lukuun ottamatta ASA-salia, joka on suljettu pe 3.1. klo 6-11 suursiivouksen takia. Järjestämme ensi viikolla muutaman mahdollisuuden tulla tutustumaan kuntosaleihin maksutta. Tiedotamme tarkemmista ajankohdista lähipäivinä.

Ohjatut tunnit ja liikuntavuorot alkavat tiistaina 7.1. Liikuntavuorot tulevat varattavaksi 7 vrk etukäteen. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa. Kuten syksylläkin, 70% paikoista on varattavissa etukäteen ja loput 30% jaetaan saapumisjärjestyksessä. Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto. Syyskauden perumattomat varaukset on nollattu vuodenvaihteessa. Ohjatuille tunneille ja liikuntavuoroille ei ole kevätkaudella ilmaista tutustumismahdollisuutta.

Erillismaksulliset kurssit käynnistyvät 27.1. alkavalla viikolla. Kurssitiedot löytyvät liikunta-aikataulun kurssit-välilehdeltä. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssituote CampusSportin verkkokaupassa. Kurssituotteet tulevat myyntiin pe 10.1. klo 14.

Tutustu CampusSportin kuntosaleihin ilmaiseksi tammikuussa

Kuntosaleille on ilmainen tutustumismahdollisuus seuraavan aikataulun mukaisesti:

ti 7.1. klo 16-19 Formis ja Ruiskatu
ke 8.1. klo 16-19 Roddis ja Educarium
to 9.1. klo 16-19 Asa ja Educarium
ti 14.1. klo 16-19 Roddis ja Asa
ke 15.1. klo 16-19 Ruiskatu ja Formis

CampusSportin erillismaksulliset kurssit tulevat myyntiin perjantaina 10.1. klo 14

Kursseille osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista, jos et halua käyttää muita CampusSportin palveluita.

CampusSport tarjoaa keväällä tammikuun viimeisellä viikolla ja maaliskuussa alkavia erillismaksullisia kursseja (kurssien pituus 5-8 opetuskertaa).

Tammikuun viimeisellä viikolla alkavat kurssit:
– Hokutoryo ju-jutsu
– Katutanssit tutuksi
– Kuntonyrkkeilyn tekniikka
– Kuntosaliharjoittelun starttikurssi
– Liikkeelle! -kurssi liikuntaa aloitteleville opiskelijoille
– Poolin alkeet
– Retkiluistelu
– Shakin alkeet (kahden tunnin intensiivikurssi)
– Uinnin alkeet
– Uintitekniikka
– Voimajoogan alkeet

Maaliskuussa alkavat kurssit:
– Belly dancen alkeet
– Improvisaatio
– Painonnoston alkeet
– Shakin jatkokurssi

Kurssien kuvaukset, aikataulut ja hinnat löytyvät liikunta-aikataulun kurssit-välilehdeltä.
 

Alkuperäiset uutiset CampusSportin sivuilla:

Kevätkausi on käynnistynyt
Kuntosalien ovet avoinna 15. tammikuuta asti
Kurssit myyntiin 10.1.