Olet täällä

CampusSportin kevätkausi on käynnistynyt

Jaa +

Uutinen | 9.1.2019

CampusSportin kevätkausi on käynnistynyt ja kevään liikuntamaksun voi maksaa verkkokaupassa. Asiakaspalvelupisteet ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti, aina 30 min ennen päivän ensimmäisen ohjatun tunnin alkua. Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita aikaisemmin, aktivoituu uusi kausi automaattisesti käyttämällesi tagille/kortille.

Maksuton tutustuminen CampusSportin kuntosaleihin

Kaikki kuntosalit ovat auki normaalisti ja CampusSport tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan saleihin maksutta! Paikalla on koko ilmaisen kokeilukerran ajan liikuntatuutori, jolta voi kysellä lisätietoja. Lisäksi osassa esittelyissä paikalla on myös kuntosaliohjaaja, jolta saat apua laitteiden käyttöön tai halutessasi treenivinkkejä. Kuntosaliohjaajat ovat paikalla normaalien kuntosaliohjausaikataulujen mukaisesti, jotka löydät nettisivuiltamme.

Ilmaiset tutustumisajat
Ti 8.1. klo 16-19: Formis ja Ruiskatu (mennyt tapahtuma)
Ke 9.1. klo 16-19: Roddis ja Educarium
To 10.1. klo 16-19: ASA ja Educarium
Ti 15.1. klo 16-19: Roddis ja ASA
Ke 16.1. klo 16-19: Ruiskatu ja Formis

Erillismaksulliset kurssit myyntiin 10.1.

Erillismaksulliset kurssit käynnistyvät 28.1. alkavalla viikolla. Kurssitiedot löytyvät liikunta-aikataulun kurssit-välilehdeltä. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssituote CampusSportin verkkokaupassa. Kurssituotteet tulevat myyntiin to 10.1. klo 14.

Lisätietoa kevään tarjonnasta