Olet täällä

CampusSport: Vapaita uintivuoroja jäsenille

Uutinen | 4.3.2020

Ensi viikosta lähtien on tarjolla harvinaista herkkua, nimittäin vapaita uintivuoroja CampusSportin jäsenille. Uimaan pääsee viitenä keskiviikkona alkaen 11.3 ja jatkuen 8.4. asti. Uintivuorot järjestetään Turun Uimahallissa (Rehtorinpellonkatu 4) keskiviikkoisin klo 19-21. Vuoroille ei ole etukäteisilmoittautumista. Osallistuakseen vuorolle on osattava uida, paikalla on uimavalvoja mutta uinti ei ole ohjattua. Allas on 25 metriä pitkä.

Ota uimakamppeiden lisäksi mukaasi henkilöllisyystodistus, uimavalvoja tarkistaa osallistujien henkilöllisyyden ja jäsenyyden ennen tunnin alkua. Vuorolle kokoonnutaan klo 19 uimahallin ulko-oven edessä, josta siirrytään yhdessä sisälle. Uimaan ei pääse myöhemmin. Halli suljetaan klo 21, joten altaasta on poistuttava hyvissä ajoin ennen vuoron päättymistä.

Uimahallissa on vain yhdet pukeutumis- ja peseytymistilat. Pukuhuone on jaettu kahteen osaan verholla. Uimavalvoja antaa ohjeet tilojen käytöstä vuoron alussa. Tutustu uimahallin sääntöihin ennen vuorolle menoa: http://turunuimahalli.palvelee.fi/saannot.

Mitä: Vapaita uintivuoroja CampusSportin jäsenille
Missä: Turun Uimahalli (Rehorinpellonkatu 4)
Milloin: 11.3-8.4. klo 19-21
Lisätietoja: Ei etukäteisilmoittautumista, ota mukaan uimakamppeet ja henkilöllisyystodistus.