Olet täällä

CampusSport ei järjestä ohjattua toimintaa kesällä 2020

Uutinen | 27.4.2020

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen CampusSport ei järjestä ohjattua toimintaa kesällä 2020. Kuntosalit ja joitakin palloiluvuoroja (mm. sulkapallo) voidaan avata käyttöön kesän aikana, jos kokoontumisrajoituksia lievennetään ja korkeakoulujen tiloja saa taas käyttää.

Kevätkauden ennenaikaisen päättymisen takia kaikki koko lukuvuoden tai kevätkauden liikuntamaksun maksaneet saavat käyttää liikuntapalveluita ilmaiseksi kesän ajan, mikäli palvelut saadaan avattua. Kuten jo aiemmin tiedotimme, liikuntamaksujen osalta rahanpalautukseen ovat valitettavasti oikeutettuja ainoastaan ne henkilöt, jotka maksoivat kevätkauden maaliskuun aikana. Vakiovuorojen kompensaatioista tullaan lähettämään erillinen ohjeistus vuorojen yhteyshenkilöille.

Niiden henkilöiden, jotka eivät olleet jäseniä kuluvana lukuvuotena, on mahdollista ostaa kuntosalien käyttöoikeus kesäksi erillisellä maksulla. Maksun suuruus määritetään ja tiedotetaan erikseen, kun mahdollisen kesäkauden pituus on tiedossa.

Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme välittömästi, mikäli tilanne muuttuu ja saamme luvan avata kuntosalit. Tiedotamme samassa yhteydessä millä aikataululla muut palvelut (kurssit, kilpailut, vakiovuorot, välinelainaus, tapahtumat, PT-palvelut, hierontaja liikuntatuutoreiden toiminta) saadaan käynnistettyä.

Alkuperäinen uutinen

CampusSportin kesän tennisvuorojen haku on auki