Olet täällä

Bändihaku TYYn Vappuintroon on nyt auki!

Jaa +

Hakukuulutus | 9.3.2020

Onko bändisi keikkaa vailla? Haluatko herättää vanhan bändin e loon tai kenties saada arvokasta kokemusta uudelle kokoonpanolle? *Omstart, speksibändit! Eikö speksin lava riitä?

Nyt bändilläsi on mahdollisuus valloittaa TYYppien sydämet ja parhaassa tapauksessa päästä esiintymään tuhansille ihmisille koko kaupungin vappupiknikille Vartiovuorenmäelle 1.5.! Etsimme ennen kaikkea hyviä livebändejä ja -esiintyjiä. Musiikkityyli voi olla indie, rock, pop, rap, mitä vain, kunhan nautitte esiintymisestä ja saatte yleisön tanssijalan vipattamaan.

Turun yliopiston ylioppilaskunnan Vappuintro 2.0 on bändikilpailu, jossa Turun musiikkimaailman kirkkaimmat lupaukset ottavat mittaa toisistaan sosiaalisessa mediassa ja kilpailevat keskenään siitä, kuka pääsee toukokuussa soittamaan vappupiknikillä Vartiovuorenmäellä sekä Avajaiskarnevaaleilla jokirannassa 4.9. Kilpailu käydään 23.-29.3.2020 välisenä aikana TYYn some-kanavissa ja eniten ääniä saanut bändi voittaa halutun kunnian olla TYYn virallinen Vappu-bändi!

Voittajalle luvassa:

  • Keikka TYYlikkään vapun päälavalla 1.5. sekä Avajaiskarnevaaleilla 4.9. jokirannassa
  • Ravintolalahjakortti

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen tyy-viestintaasiantuntija@utu.fi maanantaihin 22.3. kello 23.59 mennessä.
Sisällytä hakemukseen video- tai ääniklippi, jonka voi jakaa sosiaalisen median kanavissa, lyhyt esittely bändistä, mahdolliset linkit sekä maininta siitä, voitteko sitoutua soittamaan keikoille sekä 1.5. että 4.9. Käytämme materiaalia TYYn somekanavissa (Instagram, Facebook), jossa bändikisa käydään.

Lisätietoa antavat:

Jami Salonen
Hallituksen opiskelijakulttuurivastaava, TYY
tyy-yritysyhteistyo@utu.fi

Mari van den Berg
Hallituksen opiskelijakulttuurivastaava, TYY
tyy-kulttuuri@utu.fi