Olet täällä

Aprillirockiin etsitään esiintyjiä

Jaa +

Uutinen | 16.3.2017

Turun Yliopiston Ylioppilaskunta järjestää tänäkin vuonna perinteikkään Aprillirockin, jossa paikalliset yhtyeet ottavat mittaa toisistaan ja vain voittajalle on tarjolla mainetta ja kunniaan, kun pääpalkintona on keikka TYY:n vappupiknikillä.

Tapahtumaa on järjestetty jo usean vuoden ajan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta erikokoisena ja eri paikoissa, mutta konsepti on pysynyt samana: Turun seudun nousevat tähdet pääsevät viihdyttämään yleisöä ja osoittamaan kykyjään livekeikalla. Tapahtuma järjestetään Radbarissa Uudenmaankadulla.

Aprillirock on kaikessa yksinkertaisuudessaan bändikilpailu, joka antaa tuntemattomille ja aloitteleville yhtyeille mahdollisuuden esiintyä kilpailunomaisesti livenä yleisön, sekä tuomareiden arvioidessa bändien taitotasoa musiikin ja esiintymisen saralla. Myös yleisön suosikki palkitaan. Tuomariston mielestä paras sekä parhaiten soveltuvin saa palkintona keikan TYYn legendaariselle Vappupiknikille, joka järjestetään vappupäivänä Vartiovuorenmäellä kooten paikalle niin opiskelijat kuin muutkin kaupunkilaiset.

Osana TYYn kulttuuritapahtumien kirjoa Aprillirock on tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan poikkitieteellisesti muihin opiskelijoihin sekä musiikin ystäviin, kokemaan opiskelijakulttuuria elävästi ja löytämään uusia lempiartisteja. Musiikkityylit vaihtelevat vuosittain, mutta pääpaino on pop- rock- ja bilemusiikilla. Artistit voivat hakea osallistujiksi ja heistä esiintymään valitaan iltaan sopiva määrä.

Tänä vuonna Aprillirock järjestetään torstaina 30.3.2017 ravintola Radbarissa Uudenmaankadulla n. 17.00 alkaen. Esiintymisaikataulu tarkentuu myöhemmin!

Haemme nyt aprillirockiin esiintyjiä. Mikäli siis haluat yhtyeesi kanssa päästä esiintymään isommalle yleisölle, ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Ilmoittautuminen on auki heti ja päättyy maanantaina 27.3. klo 12.00. Tämän jälkeen suoritetaan mahdollinen esikarsinta ja yhteyshenkilölle ilmoitetaan asiasta vielä saman päivän aikana!

 

► Hae Aprillirockin esiintyjäksi tästä

► Facebook-tapahtuma

► Aprillirockin sivu

 

Lisätietoja antaa: 

Petja Kaivo-oja, tapahtumatuottaja (petjak@protonmail.com)

Saana Kallio, kulttuurivastaava (tyy-kulttuuri@utu.fi)