Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai järjestö- ja hallintoasiantuntijaan (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).

If you want to have this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

Akateeminen vuosi alkaa Turun yliopiston ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) yhteisillä Avajaiskarnevaaleilla.

Ihastu ylioppilasteatteriin, kierrä kaikki ainejärjestöpöydät ja löydä uusi akateeminen harrastus harrastejärjestöjen laajasta kirjosta. Avajaiskarnevaalien järjestötori tuo yhteen kattavan joukon ylioppilaskunnan toimijoita! Karnevaaleilla esittäytyvät myös yliopiston palvelut ja yhteistyökumppanit.

Tilaisuudessa julkistetaan vuoden opettaja ja opintojakso sekä vuoden kieliteko. Odotettavissa on myös yliopiston uuden rehtorin Jukka Kolan ja ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajan Sini Saarisen tervehdykset sekä musiikkia, tanssia ja hyvää tunnelmaa! Karnevaalit järjestetään yliopiston avajaispäivänä alakampuksella Educariumin ja Publicumin aukiolla.

TYYn teltalla ovat paikalla ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet, jotka osaavat vastata kiperiinkin kysymyksiin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonnasta ja hyvinvoinnista. Myynnissä myös TYYlikkään avauksen ennakkolippuja. Osta omasi ajoissa, viime vuonna kaikki 2000 ennakkolippua vietiin käsistä!

>> Ilmoita järjestösi mukaan Avajaiskarnevaaleille 29.8. mennessä

TYYn syksyn koulutuspäivä

TYYn syksyn koulutuspäivä järjestetään 17.9. klo 16 alkaen. Koulutusaiheina ovat Monikulttuurisuus järjestöissä, Toiminnansuunnittelu ylivuotisesti, Jäsenhankinta, Varainhankinta, Someviestintä järjestöissä ja Yhdistystoiminnan 101.

Koulutuspäivästä informoidaan lisää elokuussa, mutta kannattaa laittaa päivämäärä jo nyt kalenteriin!

Turun yliopiston uusi lukuvuosi käynnistyi 1.8.

Samaan aikaan myös tiedot yliopistoon ilmoittautumisesta ja ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksamisesta päivittyivät opiskelijakortit toimittavalle Frankille.

Voit siis tilata opiskelijakorttisi osoitteesta frank.fi. Huomaathan, että tietosi päivittyvät vasta ilmoittautumisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Päivityksessä voi olla parin arkipäivän viive.

Kaikkien perus- tai jatkotutkintoa suorittavien opiskelijoiden tulee ilmoittautua yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi. Lukuvuodelle 2019–2020 voit ilmoittautua 31.8. mennessä.

>> Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Muoviseen opiskelijakorttiisi tarvitsen lukuvuositarran. Lukuvuositarran saat TYYn kansliasta.  >> Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Frank on uudistanut opiskelijakorttien hinnoittelua ja digitaalinen opiskelijakortti on nyt ilmainen! Lisäksi Frank lanseeraa Danske Bankin kanssa ISIC-kampanjan, jossa viiden vuoden kansainväisen ISIC -opiskelijakorttilisenssin saa käyttöönsä täysin ilmaiseksi maksuominaisuudelliseen opiskelijakortin yhteydessä! (Kampanjaetu koskee  Danske Bankin uusia asiakkaita)

Jos sinulla ei vielä sovellusta ole, liity kymmenien tuhansien muiden opiskelijoiden joukkoon ja lataa Frank App tästä: www.frank.fi/lataa!

Sovelluksesta on julkaistu myös uusi versio, jossa on paljon käytettävyysparannuksia ja muuta kivaa! Suosittelemmekin päivittämään sovelluksen heti kun mahdollista App Storesta tai Google Play -kaupasta parhaan käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja voit lukea frank.fi tai laittaa viestiä info@frank.fi!

Haku TYYlikkään Avauksen lipunmyyjiksi on auki!

TYYlikäs avaus järjestetään torstaina 5.9.2019. TYY hakee järjestöä hoitamaan lipunmyyntiä ja haalarimerkkien jakoa bileiden aikana Night Club Marilynissä, Vegasissa ja Fortessa.  Lipunmyyjiä tarvitaan yhteensä kuusi illan ajaksi. Työvuoro kestää klo 19.30–02.30 ja sisältää lyhyen perehdytyksen. TYY maksaa työstä järjestölle yhteensä 300 euron palkkion. Yhdistyksellä tulee olla Y-tunnus ja sen tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin. Haku päättyy 18.8.2019 klo 23.59.


>> Lue lisää täältä!

Järjestöjen oma Speed Dating!

Haluamme auttaa järjestöjämme löytämään toisensa! Kampuksella on jos monenmoista toimijaa, jotka pähkäilevät sitä, mistä löytäisivät uusia yhteistyökumppaneita. Järjestöjen Speed datingissa pääsette tutustumaan muihin järjestöihin ja miettimään, mitä voisitte tehdä yhdessä. Haluatteko ainejärjestön kanssa tehdä uuden lajikokeilun, mutta ette löydä sopivaa ohjaajaa? Voisiko harrastejärjestönne auttaa ainejärjestöjä uusien lajien ja harrastuksien pariin? Tule Q-talolle 15.10. ja löydä unelmiesi järjestökumppani! Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

Kysely ohjauksesta, poissaolokäytännöistä ja työtiloista

Osallistu kyselyyn ja voita lahjakortti Piccu Macciaan! 

Kartoitamme, mitä mieltä opiskelijat ovat saamastaan ohjauksesta, poissaolokäytännöistä ja työtilojen saatavuudesta. Tarkoituksena on kartoittaa, miten asiat ovat tällä hetkellä, joten vastauksia kaivataan viime vuoden kokemuksista. Kysely on tarkoitettu kaikille Turun yliopiston opiskelijoille. Vastanneiden kesken arvomme 3 kpl 20 euron lahjakorttia Piccu Macciaan. 

>> Osallistu kyselyyn!

 

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.