Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai tiedottajaan (tyy-tiedottaja@utu.fi).

If you want to have this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

Ole mukana luomassa yliopiston uutta strategiaa!

Tämä on Turun yliopiston strategian kummitus kymmenen vuoden päästä tulevaisuudesta. Nyt on sinun aikasi vaikuttaa ja käydä käyttämässä yliopiston strategiatyökalua (https://app.viima.com/turun-yliopisto/strategia-2030/) Vastaa nyt niin saat opiskelijan äänen kuuluviin. Lähetä tämä kiertoviesti viidelle ystävällesi niin vappuaattona tapahtuu jotain ikimuistoista... ;-) Jos et lähetä viestiä eteenpäin, kummitus juo vappuboolisi ja syö opintopisteesi!

On tärkeä saada myös opiskelijoiden ääni kuuluviin yliopiston uudessa strategiassa, joka ohjaa yliopiston toimintaa seuraavan kymmenen vuoden ajan. Voitte vastata kyselyyn itse, tai miettiä vastauksia vaikka järjestönne kesken ja vastailla kootusti.

>>Lisätietoa strategiaprosessista

>> Vastaa yhteisökyselyyn 24.4. mennessä

Projekti- ja erillisavustusten II/2019 hakukierros

Projekti- ja erillisavustusten II/2019 hakukierros loppuu 30.4. Muistathan hakea siis avustusta hyvissä ajoin, jotta vältät vappuaattona viime hetken paniikin. Projekti- ja erillisavustuksia myönnetään avustuksia käsittelevän ohjesäännön mukaan. Kannattaakin tutustua ohjesääntöön jo hakemusta kirjoittaessa!

Muistathan hakea myös myönnetyt avustukset projektin jälkeen! Se käy helposti TYYn sivuilta löytyvällä loppuraporttilomakkeella. Maksua varten tarvitsemme maksutositteet. Pelkkä lasku kulusta ei siis riitä avustuksen maksuun.

>> Ohjesääntö järjestöistä ja avustuksista

>> Projekti- ja erillisavustusten hakulomake

>> Projekti- ja erillisavustusten loppuraportointi

 

Reilujärjestö-koulutus

TYY järjestää järjestöilleen 21.5. Reilujärjestö-koulutuksen. Koulutuksessa käsitellään sitä, miten uusia opiskelijoita olisi hyvä huomioida ja miten uuden ihmisen on helppo tulla mukaan järjestön toimintaan. Koulutus järjestetään Turku-salissa 21.5. klo 16-18. Lisätietoa koulutuksesta Vapun jälkeen!

 

TYYlikäs vappu 2019 on aivan nurkan takana!

30.4. Lakitus Taidemuseonmäellä kello 17.30
30.4. Liljan patsaan lakitus Runeberginpuistossa Aurasillan kupeessa kello 18.30
1.5. TYYlikäs vappupiknik Vartiovuorenmäellä kello 12-16

>> Ajantasaiset tiedot TYYlikkäästä vapusta, booleista, haalarimerkeistä ja muusta
>> Nostoja järjestöjen vapputapahtumista


Lippukulkue
Ylioppilaiden lippukulkue yliopistolta Taidemuseonmäelle 30.4. ennen lakitusta starttaa rakennustyömaan takia poikkeuksellisesti Koskenniemenkadun portailta. Kulkue lähtee liikkeelle kello 16.45 ja paikalla on oltava viimeistään 16.30. Toivottavasti mahdollisimman moni järjestö pääsee tänäkin vuonna mukaan marssimaan lippuineen halki keväisen kaupungin! Lähetämme vielä erillisen viestin kulkuetta koskien.

 

SiistiVappu
Turun vappu on luonnollisesti Suomen siistein ja tänä vuonna nostamme rimaa entisestään. Rekryämme suuren joukon vapaaehtoisia vappusankareita auttamaan 1.5. piknikillä pitämään puiston siistinä. Vapunvietto kestää koko viikon, mutta tämä vie vain yhden (1) tunnin. Muun muassa Ruohonjuuri, Cloetta ja Laitilan virvoitusjuomatehdas ovat luvanneet palkita vapaaehtoiset tuotteillaan.

>> Ilmoittaudu vappusankariksi

Järjestönä voitte osoittaa tukenne SiistiVappu -kampanjalle tykkäämällä Facebook-tapahtumasta ja haastamalla kaverijärjestönne tekemään samoin:

>> SiistiVappu -kampanjan tapahtuma

 

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.