Tämä on kaikille TYYn järjestöjen toimijoille tarkoitettu uutiskirje ajankohtaisista asioista. Järjestöuutiset ilmestyy tarpeen mukaan, noin kerran kuukaudessa.

If you want to have all of this info in English, please contact tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi.

IV Järjestöfoorumi jo maanantaina 14.9. klo 16 alkaen

Järjestöfoorumi palaa jälleen! Ensi viikon maanantaina 14.9. pidetään tämän toimikauden neljäs ja viimeinen järjestöfoorumi. Foorumi järjestetään poikkeustilanteesta johtuen kokonaan etänä Zoom-palvelua käyttäen. Koulutukset ovat avoimia kaikille, tervetuloa!

Ohjelma

klo 16 alkavat koulutukset

 • Oppimisanalytiikkapaja: https://utu.zoom.us/j/63898901490
  • Oppimisanalytiikassa kehitetään oppimisprosesseja digitaalisiin ympäristöihin kertyvän datan avulla. Pajassa perehdytään oppimisanalytiikkaan yleisesti ja keskustellaan siihen liittyvistä näkökulmista. Lisäksi tutustutaan kehitteillä olevaan sovellukseen, jolla opiskelija voi itse hyödyntää oppimisanalytiikkaa käytännössä. Pajan jälkeen on mahdollisuus osallistua sovelluksen etäpilotointiin.
 • Tapahtumanjärjestäminen korona-aikana: https://utu.zoom.us/j/69371195236
  • Poikkeusolot vaikuttavat merkittävästi ja erityisesti tapahtumien järjestämiseen. Osaa ei voida järjestää lainkaan, toiset taas voidaan järjestää etäyhteyksin.
 • SPR:n rasisminvastainen koulutus (järjestäminen epävarma)

klo 17.30 alkavat koulutukset

 • Järjestötoimijan ABC: https://utu.zoom.us/j/68919990419
  • Mikä on yhdistys ja mitä kaikkea yhdistystoiminta sisältää? Entä mitä tarkoittaa TYYn järjestönä oleminen? Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti ensimmäistä kertaa järjestössä ja yhdistyksessä toimiville, mutta kokeneemmatkin konkarit ovat tervetulleita!
 • Järjestöjen varainhankinta
  • Miten kartuttaa järjestön kirstua? Mitä kaikkia välineitä varainhankintaan on mahdollista valjastaa?
 • Hallituksen jaksaminen ja uusien rekrytointi
  • Kesä on ohi ja syksy alkanut – mitä se tarkoittaa järjestön hallituslaisille? Miten huolehtia jaksamisesta pimenevässä syksyssä? Entä miten rekrytoida uusia aktiiveja tulevalle vuodelle?

Koulutuksiin ei tarvitse ilmoittautua, emmekä taaskaan kykene järjestämään osallistujille tarjoiluja.

Kaikki Zoom-linkit löytyvät viimeistään maanantaiaamuna tapahtuman sivulta:

https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/iv-jarjestofoorumi

Etäkokoustaminen jatkunee myös syksyllä (ja talvella)

Eduskunta on todennäköisesti jatkamassa keväällä säädettyä tilapäislakia, jolla mm. mahdollistettiin yhdistysten kokousten järjestäminen etäyhteyksin, vaikka siitä ei olisi erikseen mainittu säännöissä. Lakia oltaisiin jatkamassa aina 30.6.2021 saakka. Olemme koonneet vinkkejä etäkokousten järjestämiseen nettisivuillemme. Mikäli teillä on tiedossa hyviä ideoita tai kokemuksia etäkokousten järjestämisestä tai olette törmänneet kompastuskiviin, joita ei tällä sivulla käsitellä, ottakaa yhteyttä tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi!

https://www.tyy.fi/fi/jarjestot/palvelut-jarjestoille/vinkkeja-etakokouksiin

Ehdota ansioituneita toimijoita TYYlle

TYY myöntää vuosipäivänään maanantaina 9.11.2020 huomionosoituksia ja tunnustuksia ansioituneille toimijoille. TYYn ansiolautakunta toivoo järjestöiltä ehdotuksia henkilöistä, jotka ovat aktiivisesti osallistuneet ylioppilaskunnan tai sen järjestöjen toimintaan tai muuten ovat lähellä ylioppilaskuntaa. Ehdotukset tulee jättää viimeistään 30.9. klo 23.59. Ehdotuksia voit tehdä täyttämällä ao. linkin takaa löytyviä lomakkeita.

https://www.tyy.fi/fi/medialle/ajankohtaista/tyy-myontaa-vuosipaivanaan-huomionosoituksia-ja-tunnustuksia-ehdota-1

Hyvää syksyn alkua!

TYYn toimisto palvelee syksyn aikana muuten normaalisti, mutta etäyhteyksin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin asia askarruttaa. Hyvää syksyn alkua kaikille, ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.