Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai tiedottajaan (tyy-tiedottaja@utu.fi).

If you want to have this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

Haluatteko vapputapahtumanne TYYlikkään vapun sivuille tai boolinne vappukarttaan?

TYY on julkaissut tänään uudet sivut TYYlikkäälle vapulle. Uusien sivujen tarkoitus on koota yhteen kaikki TYYn järjestöjen kaikille avoimet vapputapahtumat, jotta saamme luotua ylioppilaskuntamme Vapusta kokonaisuuden erillisten tapahtumien sijaan. Muistakaa myös lisätä tapahtumanne TYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin!

Mikäli järjestönne haluaa mainostaa omia tapahtumiaan, ilmoittakaa sähköpostitse tapahtumanne nimi, aika, paikka ja muut mahdolliset tiedot sähköpostiosoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi. Samaan osoitteeseen voitte lähettää myös järjestönne mahdollisen vappuboolin sijainnin.

>> TYYlikäs vappu

Rekrytään hyviä tyyppejä vappusankareiksi Siistivappu-kampanjaan!

Vappusankarit ovat tärkeä osa TYYn Ympäristösiiven SiistiVappu-kampanjaa. Vapaaehtoisten sankarien tehtäviin kuuluu olla näkyvästi esillä TYYlikkäällä vappupiknikillä 1.5.2019, kannustaa piknikkaajia siisteyteen ja auttaa pitämään Vartiovuorenpuisto siistinä tapahtuman aikana. Työvuoro on yhden tunnin mittainen ja Vappusankarit kulkevat aina pareittain.

Vappusankarit saavat työstään huikean palkinnon. Ota siis kaverisi mukaan ja ilmoittaudu parina vappusankareiksi lomakkeella. Lisää tietoa FB-tapahtumasta tai Ympäristösiiven puheenjohtajalta Oona Rouviselta (oscrou@utu.fi).

 

>> Ilmoittaudu vappusankariksi!

>> Siisti Vappu -tapahtuma

Vastaa koulutuskyselyyn 7.4. mennessä!

Vuonna 2019 TYY kehittää koulutuksiaan ja kaipaa siinä järjestötoimijoiden apua! Tavoitteena on parannella aiheita, koulutusten sisältöjä ja niiden ajankohtia. Olemme sisäisesti kartoittaneet koulutuksiamme, mutta nyt olisi hyvä tietää, minkälaisille koulutuksille olisi teille tarvetta ja mitkä koulutukset on nähty hyödyllisimpinä. Olisi mahtavaa, jos voisitte vastata alla olevaan kyselyyn, sillä saadulla tiedolla voimme kehittää koulutuksista entistä parempia. Vastaattehan kyselyyn viimeistään. 7.4.

>> Koulutuskysely

Yhdenvertaisuuskoulutus 16.4.

Yhdenvertaisuuskoulutus järjestetään 16.4. klo 16. Tarkempaa ohjeistusta paikasta ja ohjelmasta seuraa lähempänä.  Koulutus on suunnattu järjestöjen yhdenvertaisuusvastaaville, mahdollisille häirintäyhdyshenkilöille ja yleisesti asiasta kiinnostuneille opiskelijoille. Ennen koulutusta voit perehtyä TYYn yhdenvertaisuusoppaaseen, jonka saat PDF-muodossa alta.

>> TYYn yhdenvertaisuusopas

Projekti- ja erillisavustusten haku

Projekti- ja erillisavustushaku II/2019 päättyy 30.4. Projekti- ja erillisavustukset haetaan erillisellä hakulomakkeella.

Jos olette saaneet projekti- tai erillisavustusta ja projektinne on jo saatu loppumaan, muistakaa hakea maksutositteita vastaan avustuksenne. Projektin loppuraportti täytetään erillisellä lomakkeella TYYn nettisivuilla.

>> Projekti- ja erillisavustusten haku

>> Projekti- ja erillisavustusten loppuraportit

>> Ohjesääntö järjestöistä ja avustuksista

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.