Tämä on kaikille TYYn järjestöjen toimijoille tarkoitettu uutiskirje ajankohtaisista asioista. Järjestöuutiset ilmestyy tarpeen mukaan, noin kerran kuukaudessa.

If you want to have all of this info in English, please contact tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi.

Toiminta-avustukset 2020 on päätetty

TYYn hallitus on päättänyt vuoden 2020 toiminta-avustusten jaosta. Toiminta-avustuksia myönnettiin yhteensä 80 900 €. Myönnetyt avustukset on nähtävissä TYYn nettisivuilla.

Syksyllä voi järjestää tapahtumia, kuitenkin rajoitukset huomioiden

Aluehallintovirastot ovat lieventäneet yleisötapahtumien järjestämisen rajoituksia kesäkuun alussa. Syksylle voi näiden uusien ohjeiden ja rajoitusten valossa suunnitella tapahtumia. Jo suunnitteluvaiheessa kannattaa kuitenkin varautua siihen, että tapahtuma joudutaan siirtämään tai peruuttamaan kokonaan, mikäli koronatilanne huononee kesän ja syksyn aikana. Lisäksi suosittelemme, että tapahtumat tulisi järjestää ulkotiloissa, mikäli vain mahdollista. Kulloinkin voimassaolevat rajoitukset voi tarkistaa aluehallintovirastojen nettisivulta.

https://www.avi.fi/

Myös THL:n ohjeistukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi tulee huomioida tapahtumissa, ja suunnitella ne siten, että kaikilla osallistujilla on mahdollisuus turvaetäisyyden ylläpitämiseen.

THL: Tarttuminen ja suojautuminen – koronavirus

Tarkempia tietoja Turun yliopiston kampuksilla järjestettävien tapahtumien rajoituksista ja ohjeistuksista on luvassa 15. elokuuta. Olemme TYYssä jatkuvasti yhteydessä yliopistoon ja pyrimme osaltamme varmistamaan, että syksyllä kampuksilla olisi mahdollisuus myös fyysiseen läsnäoloon.

TYYn tilat jälleen varattavissa

Tilojen enimmäiskäyttäjämääriä on kuitenkin väliaikaisesti laskettu, jotta aluehallintoviraston rajoituksia noudatetaan ja tiloissa pystytään huomioimaan riittävät turvaetäisyydet tilan kokoon nähden.

Lisätietoja

Avajaiskarnevaalit tulee taas!

Turun yliopiston juhlavuoden kunniaksi perinteiset Avajaiskarnevaalit järjestetään tänä vuonna yhdessä yliopiston Tiedemarkkinoiden kanssa. Tiedemarkkinoiden tarkoitus on esitellä Turun yliopiston tekemää tiedettä erilaisten puheenvuorojen ja esittelypisteiden avulla. Avajaiskarnevaaleilla esitellään tuttuun tapaan opiskelijajärjestöjä ja opiskelijoille olennaisia palveluja. Tiedemarkkinat ja Avajaiskarnevaalit järjestetään perjantaina 4.9. klo 12-18 välisenä aikana. Tapahtumapaikkana toimii Vanha Suurtori ja siitä keskustaan päin jatkuva jokiranta. Tapahtumaan toivotaan kaikkien vuosikurssien opiskelijoiden lisäksi osallistuvan laajasti myös muita turkulaisia. Järjestöjen pisteiden toivotaan olevan auki koko tapahtuman ajan. Ilmoittautuminen TYYn järjestöille ja muille karnevaaleihin osallistuville tahoille alkaa elokuun alussa.

Merkkaa kalenteriisi syksyn muita päivämääriä

Huom! Vallitseva koronavirustilanne saattaa aiheuttaa tapahtumien ajankohtiin muutoksia.

 • 232 päivää vappuun ja TYYlikäs avaus 10.9.
 • Vuoden 2020 IV Järjestöfoorumi 14.9.
 • Syksyn PJ-neuvostot:
  • 21.9. ma 16.00
  • 20.10. ti 16.00
  • 18.11. ke 16-23 (virkistäytyminen)
  • 1.12. ti 16.00
 • Järjestöristeily 8.10.
 • Porthanin päivä 9.11.
 • TYYn 98. vuosijuhlat 14.11.
 • Uusille järjestötoimijoille tarkoitettu I Järjestöfoorumi 8.12.

Hyvää kesää!

TYYn toimisto on pääasiassa kesälomilla heinäkuun ajan. Palaamme sorvin ääreen jälleen elokuussa. Kiitos kaikille tästä keväästä ja toivottavasti nähdään syksyllä taas hieman vähemmän poikkeuksellisissa merkeissä!

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.