Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai tiedottajaan (tyy-tiedottaja@utu.fi).

If you want to have this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

Muista hakea toiminta-avustusta!

Vielä ehdit hakea toiminta-avustusta! Hakuaika on 31.3. saakka.

Avustuksia hakevan kannattaa tutustua TYYn ohjesääntöön avustuksista ja järjestöistä. Ohjesääntö löytyy alta.

>> Lue lisää

Parempia koulutuksia järjestöille!

Vuonna 2019 TYY kehittää koulutuksiaan ja kaipaa siinä järjestötoimijoiden apua! Tavoitteena on parannella aiheita, koulutusten sisältöjä ja niiden ajankohtia. Olemme sisäisesti kartoittaneet koulutuksiamme, mutta nyt olisi hyvä tietää, minkälaisille koulutuksille olisi teille tarvetta ja mitkä koulutukset on nähty hyödyllisimpinä. Olisi mahtavaa, jos voisitte vastata alla olevaan kyselyyn, sillä saadulla tiedolla voimme kehittää koulutuksista entistä parempia. Vastaattehan kyselyyn viimeistään. 7.4.

>> Koulutuskysely

Ympäristökoulutus 1.4.

Järjestöjen ympäristövastaaville ja ympäristöasioista kiinnostuneille opiskelijoille järjestetään koulutus 1.4. Turku-salissa klo 16 alkaen. Koulutuksessa tutustutaan TYYn ympäristöohjelmaan ja ympäristösiivessä toimiviin vapaaehtoisiin sekä ajankohtaisiin ymppäasioihin yliopistolla. Lisäksi suunnataan katse vappuun ja esitellään tämän vuoden SiistiVappu-kampanja ja avataan ilmoittautuminen Vappusankareiksi!

>> Lue lisää!

Yhdenvertaisuuskoulutus 16.4.

Yhdenvertaisuuskoulutus järjestetään 16.4. klo 16. Tarkempaa ohjeistusta paikasta ja ohjelmasta seuraa lähempänä.  Koulutus on suunnattu järjestöjen yhdenvertaisuusvastaaville, mahdollisille häirintäyhdyshenkilöille ja yleisesti asiasta kiinnostuneille opiskelijoille. Ennen koulutusta voit perehtyä TYYn yhdenvertaisuusoppaaseen, jonka saat PDF-muodossa alta.

>> TYYn yhdenvertaisuusopas

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.