Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai järjestö- ja hallintoasiantuntijaan (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).

If you want to have all of this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

Järjestöilmoitus on tehtävä viimeistään 31.12.2019

(FI/EN)

Järjestöjen vuosittain TYYlle tehtävän järjestöilmoituksen hetki on koittanut. Lomaketta täyttämään pääsette TYYn nettisivuilta (https://www.tyy.fi) sisään kirjautumisen jälkeen yläpalkin valikosta "Järjestöilmoitus" tai suoraan seuraamalla tätä linkkiä: https://www.tyy.fi/jarjestoilmoitus. Mikäli teillä ei ole tiedossa yhdistyksenne tunnuksia TYYn nettisivuille, ottakaa yhteyttä järjestö- ja hallintoasiantuntijaan osoitteella tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi. Ottakaa rohkeasti yhteyttä myös siinä tapauksessa, että tarvitsette apua lomakkeen täyttämiseen tai jokin kohta lomakkeessa askarruttaa.

TYYn ohjesääntö järjestöistä, avustuksista ja avustustoimikunnasta toteaa seuraavaa:

6 §:

"[…] Yhdistyksiltä, jotka eivät ole jättäneet järjestöilmoitusta vaadittuine liitteineen määräaikaan mennessä, voidaan tällöin, hallituksen järjestettyä yhdistyksille tilaisuuden tulla kuulluksi asian suhteen, evätä niiden järjestöasema. […]"

Lomakkeen täyttäjän tulee olla yhdistyksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.

Fill out the sub-organisation declaration form by 31 Dec 2019

in order to retain the sub-organisation status, all of the student union's sub-organisations are obligated to fill out the sub-organisation declaration form once a year. The time to do that is now. To fill out the declaration form, you need to log in to the TYY website (https://www.tyy.fi). To do this, click on the small image of a padlock in the upper right corner of the front page. The site will then prompt you for a username (käyttäjätunnus) and a password (salasana). After you have logged in, click on "Järjestöilmoitus" (Sub-Organisation declaration form) on the black bar on the top of the page or follow this link: https://www.tyy.fi/jarjestoilmoitus. If you have lost/forgotten your password, please contact TYY's Specialist in Student Organisations (tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi).

This will take you to the actual form. Unfortunately, the form is only in Finnish, so please feel free to ask for instructions if you are unsure on how to fill it out.

The person filling out the form must be a person authorised to sign for the association.

Joulukuun järjestöfoorumi

TYYn järjestökoulutukset ottavat varaslähdön vuoteen 2020 järjestöfoorumissa 10.12.2019 klo 16 alkaen! Ohjelma on tarkoitettu lähinnä vuonna 2020 järjestöjen toiminnassa mukana oleville, mutta myös jo aikaisemmin järjestöissä töitä tehneet ovat totta kai tervetulleita.

Voitte ilmoittautua järjestönä kootusti tai yksitellen, kunhan se tapahtuu viimeistään 2.12.!

Järjestöfoorumeita on TYYssä järjestetty ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Tarkoitus on yhdistää  vuoden aikana erilliset yksittäiset koulutukset pidettäväksi neljässä järjestöfoorumissa, joista tämä joulukuun järjestöfoorumi on siis ensimmäinen ja tarkoitettu lähtölaukaukseksi vuodelle 2020. Seuraava järjestöfoorumi järjestetään tammi-helmikuun vaihteessa uusin aihein.

Aika: 10.12.2019 klo 16 alkaen
Paikka: Natura, luentosali IX

>> Ilmoittautuminen

>> Lisätietoja

Taloudenhoitajien II koulutus

Järjestöfoorumista vielä tällä kertaa erillinen taloudenhoitajakoulutus järjestetään 4.12. klo 14.15 Turku-salissa.

Koulutuksen aiheena on tilinpäätös ja tilikauden lopettamiseen liittyvät asiat. Koulutukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Aika: 4.12.2019 klo 14.15
Paikka: Turku-sali, Yo-talo A 2. krs

Tule toivottamaan uudet kv-opiskelijat tervetulleiksi Turun yliopistoon!

TYY International kutsuu järjestöt esittelemään toimintaansa järjestöjen infotorille Naturan aulassa 3.1. klo 12–13:00. Tämä on loistava tilaisuus parantaa järjestösi kansainvälisyyttä, saada uusia kv-aktiiveja ja tiedottaa toiminnasta yliopistomme lukuisille kansainvälisille opiskelijoille.

(FI)
>> https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tyy-international-infomarket-2

(EN)
>> https://www.tyy.fi/en/activities/calendar-events/tyy-international-infomarket-2

Haemme järjestöä myymään Welcome Party -lippuja

TYYn, ÅAS:n, TUO:n ja Noviumin yhteinen Welcome Party järjestetään torstaina 16.1.2020. TYY hakee järjestöä hoitamaan lipunmyyntiä juhlien aikana Marilynissä ja Vegasissa.  Molemman yökerhon ovelle tarvitaan vähintään kaksi henkilöä myymään ja tarkistamaan sisäänpääsylippuja. TYY maksaa työstä 200 euron palkkion.

>> Lisätietoja ja hakulomake

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue ja seppeleenlasku perjantaina 6.12.2019

Toivomme teidän osallistuvan runsaslukuisina tähän talviseen ja arvokkaaseen tapahtumaan. Erityisesti kaipaamme mukaan järjestöjä lippuineen, sillä itsenäisyyspäivän soihtukulkue on loistava tilaisuus lippujenne esittelyyn ja näkyvyyden hankkimiseksi.

Tapahtuma toistaa jo viimevuosina hyväksihavaittua kaavaa. TYYn, ÅAS:n ja TUOn opiskelijat kokoontuvat kaikki Tuomiokirkkotorille, josta lähdemme yhtenä kulkueena kohti hautausmaata.

Aikataulu

15.15 Glögiä ja laulua Tuomiokirkkotorilla
15.45 Kulkueen järjestäytyminen
16.00 Kulkue lähtee
16.45 Ohjelma hautausmaalla (ks. alla)
17.15 Kulkue ohitse
17.30 Bussi keskustaan lähtee hautausmaalta (YO-talo A:lle)

Ohjelma hautausmaalla

  • Isänmaan kasvot (Sohon Torwet)
  • Puhe (ÅAS edustajiston puheenjohtaja)
  • Finlandia (kuorot)
  • Puhe (TYYn edustajiston puheenjohtaja)
  • Suomen laulu (kuorot)
  • Puhe (TUOn hallituksen puheenjohtaja)
  • Seppeleenlasku (puheenjohtajat) Liput tekevät kunniaa.
  • Yhteislaulu: Maamme - Vårt land (1. suomenkielinen säkeistö,

1. ruotsinkielinen säkeistö ja 11. säkeistö suomeksi, lakit pois päästä)

Asu: Yo-lakki ja mielellään tummat ja siistit vaatteet (ainakin lipunkantajilla ja airueilla).

Kulkueen reitti: Tuomiokirkkotori – Uudenmaankatu – Uudenmaantie – Turun hautausmaa

Torilla tavataan!

Tapahtuma (https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/itsenaisyyspaivan-soihtukulkue-4)

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.