Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai järjestö- ja hallintoasiantuntijaan (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).

If you want to have this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

Edustajistovaalit 1.–6.11.2019

TYYn edustajistovaalien äänestys alkaa jo huomenna perjantaina! Vaalit ovat täysin sähköiset, aina vaali-ilmettä myöten. Muistakaa siis käydä äänestämässä ja mainostakaa vaaleja myös jäsenillenne. Varsinaiset vaalipäivät ovat 1.–6.11.2019. Vaalien tulosta voi odotella keskiviikkona 6.11. noin klo 18.

>> Äänestyslinkin ja muuta ohjeistusta vaaleista löydät vaalisivultamme

Onko sinun tuutorisi Supertuutori 2019?

TYY palkitsee vuosittain Supertuutorin ja KV-Supertuutorin ja kaipaamme nyt ehdotuksia vuodelle 2019. Aikaa ehdotuksille on 14.11. asti. Ehdottajan tulisi olla vuonna 2019 aloittanut opiskelija. Lisätietoa ja lomakkeen ehdotuksille löydät linkistä alta.

>> https://www.tyy.fi/fi/medialle/ajankohtaista/onko-sinun-tuutorisi-vuoden-2019-supertuutori

Tule toivottamaan uudet kv-opiskelijat tervetulleiksi Turun yliopistoon!

TYY International kutsuu järjestöt esittelemään toimintaansa järjestöjen infotorille Naturan aulassa 3.1. klo 12–13:00. Tämä on loistava tilaisuus parantaa järjestösi kansainvälisyyttä, saada uusia kv-aktiiveja ja tiedottaa toiminnasta yliopistomme lukuisille kansainvälisille opiskelijoille.

(FI)
>> https://www.tyy.fi/fi/toiminta/tapahtumakalenteri/tyy-international-infomarket-2

(EN)
>> https://www.tyy.fi/en/activities/calendar-events/tyy-international-infomarket-2

Nyt on aika hakea TYY International Awardia

Onko järjestösi tehnyt töitä kannustaakseen kansainvälisiä opiskelijoita osallistumaan toimintaan? Oletteko järjestäneet tänä vuonna onnistuneita tapahtumia, jotka soveltuvat sekä suomenkielisille että ei suomea puhuville opiskelijoille?

Englanninkielisen viestinnän ja kansainvälisille opiskelijoille sopivien tapahtumien lisäksi TYY International Award -palkinnon voittaja on aktiivinen järjestö ja innokas kehittämään kansainvälisten opiskelijoiden osallistumismahdollisuuksia ja edunvalvontaa.

(FI)
>> https://www.tyy.fi/fi/medialle/ajankohtaista/onko-jarjestosi-vuoden-2019-tyy-international-awardin-voittaja

(EN)
>> https://www.tyy.fi/en/news/news/your-organisation-winner-tyy-international-award-2019

Projekti- ja erillisavustuksia ehtii vielä hakea

Vuoden 2019 viimeinen projekti- ja erillisavustusten hakukierros päättyy 15.11. Sitä ennen tulleet hakemukset ehditään käsitellä vielä tämän vuoden puolella. Seuraavan kerran avustuspäätös tehdään maaliskuun alussa.

>> Projekti- ja erillisavustusten hakulomake

Hae TYYn avustustoimikuntaan 2020

Jos olet aina halunnut tietää, miten TYYn toiminta-avustuksia jaetaan, niin parempaa tilaisuutta siihen ei ole kuin TYYn avustustoimikunnassa toimiminen. Haku avustustoimikuntaan on nyt auki, ja mahdollinen kokemus TYYn järjestöissä toimimisesta katsotaan eduksi. Hakuaika päättyy 15.11. klo 23.59.

>> https://www.tyy.fi/fi/medialle/ajankohtaista/hae-tyyn-avustustoimikuntaan-vuodelle-2020

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.