Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai tiedottajaan (tyy-tiedottaja@utu.fi).

If you want to have this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

Tervetuloa järjestöristeilylle yhdessä TYYn ja Viking Linen kanssa

TYY ja Viking Line järjestävät yhdessä kevään järjestöristeilyn 28.2. Ohjelmassa on koulutuksia, työryhmätyöskentelyä sekä tutustumista Viking Linen laivoihin ja palveluihin. Tällä kertaa aiheina meillä olisi yrityssuhteita ja kriisiviestintää, joten risteily soveltuu erityisesti yrityssuhdevastaaville, tiedottajille ja puheenjohtajistolle. Muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita. Yhdestä järjestöstä voi osallistua maksimissaan kaksi toimijaa. Risteily ruokailuineen (aamupala ja päivällinen) on osallistujalle ilmainen.

>> Ilmoittaudu mukaan

Järjestöpuheenjohtaja, tervetuloa puheenjohtajien neuvostoon

Puheenjohtajien neuvosto kokoontui ensimmäisen kerran TYYn suuressa koulutuspäivässä ja puheenjohtajien puheenjohtajaksi valittiin Kamilla Lindqvist. TYYn järjestöjen puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille on perustettu Facebook- ja Whatsapp-ryhmät, joita molempia käytetään tiedottamiseen neuvostosta. Kannattaa merkata myös kalenteriin 19.2., jolloin neuvosto kokoontuu seuraavan kerran.

>> Facebook-ryhmä

>> Whatsapp

Taloudenhoitajakoulutus 6.2.

Taloudenhoitajien ensimmäinen koulutus järjestetään Turku-salissa 6.2. klo 15-17. Koulutuksessa käydään läpi järjestöjen taloudenhoidon ja kirjanpidon perusteita pääasiassa ilmaisen Tappio-kirjanpito-ohjelman avulla. Ohjelman voi ladata täältä: http://www.lahdenniemi.fi/jussi/tappio/

>> Ilmoittaudu koulutukseen

Lisää järjestösi tapahtumat TYYn tapahtumakalenteriin

Jokainen TYYn järjestö voi omilla tunnuksillaan lisätä tapahtumansa tapahtumakalenteriin TYYn verkkosivuille. Tapahtumakalenterista tapahtumat siirtyvät myös uutiskirjeeseemme, Turun yliopiston intranetiin sekä My mobile tutor applikaatioon. Tapahtuman lisäämiseksi on nyt koottu verkkosivuillemme uusi ja selkeämpi ohje.

>> Lue lisää

Järjestötoimija liity tärkeille sähköpostilistoille

Epäiletkö, etteivät TYYn tärkeät meilit tule perille? Ilmoittaudu mukaan TYYn järjestötoimijoiden sähköpostilistoille. Helpoiten se tapahtuu täyttämällä sähköinen lomake TYYn sivuilla. Voit jakaa myös linkkiä järjestösi hallitukselle ja luottamushenkilöille. Listoja löytyy eri tehtävissä toimiville ja helmikuussa 2019 kokoamme myös oman listan järjestöjen viestinnästä vastaaville henkilöille parantaaksemme viestintää TYYn ja järjestöjen välillä. Sähköpostilistojemme kautta välitämme järjestöille tärkeitä tietoja muun muassa koulutuksista, avustusten hakemisesta ja ajankohtaisista, tärkeistä asioista.

>> Lomakkeen löydät osoitteesta www.tyy.fi/jarjestotoimijat

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.