Arvoisat järjestötoimijat ja puheenjohtajat! Jatkossa kokoamme tärkeät viestit järjestöuutiskirjeeseen, jonka lähetämme aina tarvittaessa. Haluamme vähentää yksittäisten sähköpostien määrää ja pitää huolta, että tärkeät viestit tavoittavat mahdollisimman helposti ja laajasti. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan yhteydessä TYYn järjestövastaavaan (tyy-jarjestot@utu.fi) tai järjestö- ja hallintoasiantuntijaan (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).

If you want to have this info in English, please contact tyy-jarjestot@utu.fi.

TYYn uudistetut koulutukset alkavat jo joulukuussa!

TYYn järjestösektori on vuoden aikana uudistanut koulutuksiaan, ja ensimmäinen Järjestöfoorumi järjestetään 10.12.! TYYn koulutukset tulevat jatkossa keskittymään vuoden aikana neljään Järjestöfoorumiin, ja tämä joulukuun tilaisuus aloittaa kierroksen. 1. järjestöfoorumi vastaa siis suurin piirtein aikaisempaa TYYn tammikuussa järjestettyä koulutuspäivää! Merkatkaa siis 10.12. kalenteriin. Järjestöfoorumeista kuulette lisää myöhemmin!

Haemme järjestöä avustamaan vuosijuhlien järjestelyissä

TYY järjestää vuosijuhlat lauantaina 9.11.2019 ja hakee järjestöä avustamaan näissä järjestelyissä sekä vastaamaan 10.11. klo 11–16 järjestettävästä vuosijuhlien silliksestä.

Tehtävästä maksetaan 500 € palkkio. Narikassa ja silliksesssä työskenteleville tarjotaan ruokailu.

Haku päättyy tiistaina 16.10. klo 16:00. TYYn hallitus tekee valinnan seuraavassa hallituksen kokouksessa ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta viikon 43 aikana.

>> Lisätietoja ja hakulomake

Järjestöjen speed dating on täällä!

Järjestöjen tapahtumista vastaaville ja tapahtumien järjestämiseen osallistuville (esim. juhlavastaavat, tapahtumavastaavat, yhdenvertaisuusvastaavat ym.) on luvassa uusia tuttavuuksia ja villejä ideoita, kun järjestöt törmäytetään speed datingin merkeissä! Q-talolla tiistaina 15.10. klo 17 pidettävän tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Q-talon käyttökoulutus. Koulutuksessa käydään läpi tilojen tärkeimmät vempeleet ja hyviksi todetut käytänteet. Samalla pääsee perehtymään Q-talon ominaisuuksiin ja kyselemään vapaasti tilan käytöstä.

Halloped-haku on auki!

Opiskelijaedustajien haku yliopiston hallintoon on auki 16.10.2019 saakka.

Opiskelijoilla on yhdessä muiden yliopistolaisten kanssa lain suoma oikeus osallistua yliopiston päätöksentekoon. Tänä syksynä valitaan ne opiskelun asiantuntijat, jotka edustavat meitä yliopiston päätöksenteossa seuraavat kaksi vuotta. Tunnusta sisäinen hallintosankari ja hae parantamaan yliopistoa, kannusta myös kaveri mukaan.

>> Lisätietoja ja hakulomake

Edustajistovaalit 1.–6.11.2019

TYYn edustajistovaalit järjestetään marraskuun alussa. Varsinaiset vaalipäivät ovat 1.–6.11.2019, mutta vaalit näkyvät kampuksella ja TYYn viestinnässä joka viikko lokakuun aikana.

>> Tärkeät päivämäärät ja muuta ohjeistusta vaaleista löydät vaalisivultamme

Ehdota ansioituneita toimijoita TYYlle

Vuosipäivänään 9.11. TYY myöntää jälleen perinteiseen tapaan huomionosoituksia ansioituneille toimijoille. TYYn ansiolautakunta toivoo järjestöiltä ehdotuksia henkilöistä, jotka ovat aktiivisesti osallistuneet ylioppilaskunnan tai sen järjestöjen toimintaan tai muuten ovat lähellä ylioppilaskuntaa. Ehdotukset tulee jättää viimeistään 20.10. klo 23.59.

Ansionauhan, ansiomerkin ja pöytästandaarin saajiksi voitte ehdottaa korkeintaan yhtä nimeä, kuntamerkin saajiksi kahta ja kuntanauhan saajiksi kolmea. Pidäthän perustelut lyhyinä. Pelkkä perustelun pituus ei lisää sen painoarvoa.

>> Tee ehdotus huomionosoituksen saajaksi

Järjestöt, tervetuloa TYYn vuosijuhliin!

Kaikki TYYn järjestöt on kutsuttu osallistumaan TYYn vuosijuhliin! Kutsut on välitetty tyy-jarjesto-sähköpostilistan kautta. Kutsu on kahdelle ja ilmoittautua voi vaikka heti. Muille ilmoittautuminen alkaa 7.10.

>> Ilmoittautuminen
>> Lisätietoja TYYn verkkosivuilta

Turun yliopiston ylioppilaskunta
Ylioppilastalo A, 1. krs
Rehtorinpellonkatu 4 A
20500 Turku

tyy@utu.fi
p. 044 796 1067

Jos et halua enää jatkossa saada järjestöuutiskirjettä, ota yhteyttä tyy-jarjestot@utu.fi

Turun yliopiston ylioppilaskunta noudattaa toiminnassaan
sivulla www.tyy.fi/tietosuoja kuvattuja tietosuojakäytäntöjä.