Varoitusviesti

Submissions for this form are closed.

Olet täällä

Hae Turun ylioppilaskyläsäätiön valtuuskuntaan!

TYY hakee jäseniä Turun ylioppilaskyläsäätiön (TYS) valtuuskuntaan kaudelle 1.1.2016-31.12.2018

Turun Ylioppilaskyläsäätiön päätarkoituksena on huolehtia Turun seudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevien ja opintojaan jatkavien vuokra-asuntojen saamisesta. Tämän lisäksi säätiön tarkoituksena on huolehtia valmistuneiden ja muiden nuorten sekä ulkomaisten opiskelijoiden ja tutkijoiden vuokra-asuntojen ja asumisoikeusasuntojen saamisesta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö hankkii ja rakentaa varojensa mukaan sopivasti sijoitettuja ja kohtuuhintaisia kiinteistöjä ja asuntoja kaikkine tarpeellisine lisätiloineen.

Säätiön tarkoituksena on myös tukea ja itsenäisesti suorittaa sellaista tutkimustyötä, joka tavalla tai toisella palvelee opiskelijoiden ja muiden nuorten sosiaalisten ja taloudellisten edellytysten parantamista. TYS:llä on yli 7 300 asuntopaikkaa Turussa ja Raumalla. Säätiö on TYYn vuonna 1966 perustama. Säätiön ylimpinä hallintoeliminä ovat valtuuskunta ja hallitus. Valtuuskunnan keskeiset tehtävät ovat:

  1. Talousarvion, toimintasuunnitelman ja tilinpäätöksen vahvistaminen
  2. Vuosikertomuksen edellyttämistä toimenpiteitä päättäminen
  3. TYS: hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä toimitusjohtajan valinta

Aiempi kokemus TYS:stä, opiskelija-asumisesta, hallinnossa toimimisesta, hakemuksesta ilmenevä motivaatio tehtävän menestykselliseen hoitamiseen ja halu vaikuttaa opiskelija-asumiseen katsotaan eduksi. 
TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja:
Sosiaalipoliittinen asiantuntija  Minttu Naarminen, puh. 044 796 1078, tyy-soposihteeri@utu.fi 

 Hakuaika 24.9.-18.10.2015 kello 23:59

Hakuajan umpeuduttua edustajiston valintatoimikunta valmistelee valittavista esityksen edustajistolle. Uusien valtuuskunnan jäsenten valinta tehdään 28.10.2015 pidettävässä TYYn edustajiston kokouksessa.

 

Tietosuojatiedot