Olet täällä

Ehdota ansioituneita palkittavaksi TYY98 Online -tapahtumassa / Nominate winners of the awards for TYY98 Online

FI/EN

Turun yliopiston ylioppilaskunta on päättänyt siirtää 98-vuotiaan ylioppilaskunnan juhlinnan verkkoon. Suunniteltuna vuosijuhlapäivänä eli lauantaina 14.11. on luvassa virtuaaliohjelmaa. Osana ohjelmaa kuullaan muun muassa puheita, tervehdyksiä eri tahoilta ja jaetaan palkintoja. Olemme lähestyvän juhlavuotemme kunniaksi päättäneet jakaa palkintoja. Osa on vanhoja tuttuja mutta kategorioita on tullut lisää. Tutustu hakuehtoihin alla. 

Tunnetko sinä jonkun henkilön tai tahon, joka ansaitsisi kiitosta tekemästään työssä TYY-yhteisössä seuraavissa kategorioissa. Hakuaika kaikille palkinnoille sulkeutuu 1.11.2020. 23.59.

 

In English

This year the Student Union celebrates TYY's 98th birthday online. Virtual gala will be held on 14 November. The celebration includes i.e. speeches and awards in different categories.

Nominations for these awards are now open. Nominate your friends or organisations who you think would deserve the proposed award. The form will close on 1 November 23:59. 

 
1 Start 2 Valmis
Pidäthän perustelut lyhyinä. Pelkkä perustelun pituus ei lisää sen painoarvoa. / Please write your reasons for the proposal in short.

Tietosuojatiedot

Käsittelyperuste: 
– Käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi
Käsittelyn tarkoitus: 
Ansioituneiden henkilöiden palkitseminen
Käsittelijä/vastaanottajat: 
TYYn hallitus ja siivet
Yhteyshenkilö: 
Laura Forsman tyy-tapahtumatuottaja@utu.fi
Säilytysaika ja -peruste: 
Ehdotukset poistetaan käsittelyn jälkeen. Tieto palkituista säilytetään pysyvästi.