Olet täällä

Turun yliopiston amerikkalaisen jalkapallon seura

Postiosoite:

Turun yliopiston amerikkalaisen jalkapallon seura ry
c/o TuKY ry
Rehtorinpellonkatu 3
20500 Turku

Toimiala:
Amerikkalainen jalkapallo
Sähköposti:
utufootball@utu.fi

Turun yliopiston amerikkalaisen jalkapallon seura ry pyörittää, kuten nimestä saattaa päätellä, Turun yliopiston amerikkalaisen jalkapallon joukkuetta, jonka toiminta on avointa kaikille Turun yliopistossa läsnäoleville opiskelijoille. Seuran edustusjoukkue osallistuu Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton järjestämään korkeakoulujoukkueiden SM-sarjaan, joka huipentuu keväällä finaaliturnaukseen Student Bowliin.

Aikasempaa kokemusta lajista ei toimintaan liittymiseen tarvita ja pääsääntöisesti joukkue koostuukin aikaisemmin lajista tietämättömistä. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki yliopiston opiskelijat kuntoon, kokoon ja aiempaan urheilutaustaan katsomatta, innostuneisuus ja avoin mieli riittävät, ja kaikille löytyy varmasti soveltuva pelipaikka.

Mikäli laji kiinnostaa, mutta haluat silti jättää pelaamisen muille, meiltä löytyy varmasti tekemistä sinullekin. Tarvetta on aina maskoteille, selostajille, huoltajille, tilastoijille, mediatiimille, tapahtumajärjestäjille ja kaikelle, mitä ikinä keksitkin. Tervetuloa mestarien mukaan!

Meidät tavoittaa

Facebookista: https://www.facebook.com/utubeaverhunters/
Twitteristä: https://twitter.com/utufootball
Instagramista: https://www.instagram.com/utufootball/
Sähköpostitse: utufootball@utu.fi