You are here

#Kulttyyrikesä

Ilona Häsänen | 10.06.2014

Aurajoen ranta. Siinä on yksi paikka Turussa, mistä en luopuisi. Siellä on moneen kertaan naurettu ystävien seurassa, soitettu kitaraa ja laulettu ja nautittu yksi jos toinenkin kylmä olut.

Turun kesällä on kuitenkin antaa paljon muutakin. Aurajoen rannasta kannattaa poiketa pikkuisiin kahviloihin, viinibaareihin ja ravintoloihin. Joen reunuksilla pääsee tutustumaan erilaisiin museoihin muun muassa Aboa Vetus & Ars Novaan, Sibelius-museoon, Luostarinmäen käsityöläismuseoon, Apteekkimuseoon… Kesäteatteriinkin pääsee jo muutamalla askeleella.

Kulttuuria löytyy laidasta laitaan tässä upeassa kesäkaupungissa! Sen takia TYY haastaakin kaikki jäsenensä osallistumaan Kulttyyrikesä-kilpailuun. Lataa kuva kesäkulttuuristasi Instagramiin tunnisteella #kulttyyrikesä tai lähetä se osoitteeseen tyy-kulttuuri@utu.fi. Paras kuva palkitaan syksyn alussa lahjakortilla kulttuurin pariin.

Kilpailun avulla pystymme näkemään opiskelijoiden koko kesän kulttuurin kirjon. Saattaapa olla, että yksi jos toinen voi inspiroitua juuri sinun kuvastasi. Kilpailuun voi osallistua 1.5-1.8.2014

Muista, että kulttuuri voi olla melkeinpä mitä vain!

 

Hauskaa kesää toivottaen,

Ilona Häsänen

TYYn hallituksen opiskelijakulttuuri- ja kehitysyhteistyövastaava


 

Opiskelijakulttuurivastaava
Ilona Häsänen