You are here

Järjestösektorin kuulumiset

Teppo Vättö | 14.12.2016

Syyslukukausi lähenee loppuaan. On aika hieman katsoa taaksepäin ja päivitellä järjestösektorin vuotta. Kesäkuun blogissani kirjoitin jatkuvasti tippuvista tiloista, mistä tilanne on muuttunut hyvinkin paljon. Tila-asioissa olemme jännän äärellä. Järjestöaktiivienkin tietoon tullut uusi Kuuvuoren tila olisi ratkaisu moneen ongelmaan. Neuvottelut ovat käytännössä siinä pisteessä, että vaaditaan enää edustajiston päätös vuokralle menosta. Suurimmat kysymykset liittyvät tilan kellarin kuntoon ja yleisesti kustannuksiin. Järjestöille lähetinkin viestiä asiaan liittyen: Mikäli toimisto- tai varastotilan tarvetta on, siitä tulisi viipymättä ottaa yhteyttä.

Syksyllä TYYn toimisto pääsi takaisin Yo-talo A:n tiloihin. Turku-salin ja saunan vuokraaminen oli jälleen mahdollista, mikä helpotti järkyttävää tilaongelmaa. Saunan kalenteri on muun muassa ollut hyvin täynnä koko syksyn. 

Proffan kellari löysi onneksi uudet omistajat ja kukoistaa jälleen. Tila-asiat kuitenkin puhuttavat edelleen kampuksella niin liikunta kuin vapaa-ajan tilojen suhteen. Paljon on vielä tehtävää, jotta tilanteeseen voisi olla tyytyväinen.

Uusia järjestöjä saimme vielä neljä kappaletta. Turkulainen humanistispeksi, EGEA Turku, Academic Badminton Club of Turku ja Sempun Pallo Raumalta. Mahtavaa, että filiaalimmekin ovat aktiivisia. Näin ollen järjestöjä on yhteensä 152, mistä voi olla ylpeä.

Aika näyttää mihin suuntaan tila-asioissa päästään. Kuuvuoren tilan kohtalo selviää näillä näkymin ensi vuonna ja TYY jatkaa tila-asioiden eteenpäinviemistä, sillä toimivat tilat ovat hyvän järjestötoiminnan perusedellytys. Näin lopuksi, haluan kiittää järjestöjä tästä vuodesta! Toivottavasti tulevaisuudessakin olette yhtä aktiivisia.

Yritysyhteistyövastaava
Teppo Vättö