Ylioppilastalo A meni remonttiin huhtikuussa 2016. Talo remontoidaan kauttaaltaan, ja remontin ajaksi TYY ja Turun ylioppilaslehti sekä järjestöt ja asukkaat muuttivat talosta pois. Myös kokous- ja juhlatilakäytössä olevat Turku-sali ja TYYn sauna sulkivat ovensa remontin ajaksi. Tämän sivun löydät osoitteella tyy.fi/muutto.

TYY palvelee väistötiloissa

TYYn kanslia on muuttanut Turun yliopiston päärakennuksen opiskelija- ja hakijapalveluihin Yliopistonmäelle. Kanslia palvelee väistötiloissa uusilla aukioloajoilla ma-pe klo 12–14.

Kokous- ja juhlatilojen avaimet voi noutaa TYYn kansliasta ma-pe klo 12-14. TYYn lainatavarat löytyvät TYYn toimistolta ja tiedustelut voi lähettää tyy-jarjestosihteeri(a)utu.fi.

TYYn toimisto ja Tylkkäri muuttivat Ylioppilastalo B:n toiseen kerrokseen, entisen TYYn kirjaston tiloihin.

Oikeusaputoimikunta päivystää 31.3. lähtien Lexin toimistolla Ylioppilastalo B:n katutasossa. Lue lisää oikeusaputoimikunnasta.

TYYn neuvontalakimies päivystää lukukausien aikana tiistaisin klo 18–19 Ylioppilastalo B:n toisessa kerroksessa. Sisään pääsee joko B-talon hissillä tai C-talon portaikosta.

Turku-sali ja TYYn sauna palaavat käyttöön syksyllä

Turku-sali sulki ovensa viikolla 15 ja palaa käyttöön syyskuussa 2016. Vaihtoehtoisena kokoustilana toimii Yo-talo C:n katutasossa sijaitseva Kampuskappeli.

TYYn sauna on taas varattavissa 29.8. alkaen. Sauna remontoidaan kauttaaltaa kesän aikana. Varauksia otetaan vastaan 1.8. lähtien.

Remontin aikataulu

Remontti tulee vaikuttamaan TYYn ja monen järjestön toimintaan, kun nämä joutuvat etsimään uusia tiloja ja väistötiloja keväällä 2016.

TYS:n ilmoittamien suunnitelmien mukaan remontti etenee alhaalta ylös niin, että Yo-talo A:n ensimmäinen ja toinen kerros remontoidaan ensimmäisinä alkaen huhtikuussa 2016. Siitä remontti jatkuu seuraaviin kerroksiin. Ensimmäisiin kerroksiin on määrä muuttaa takaisin elo-syyskuun vaihteessa 2016.

Assarin ullakon tilat siirtyvät uimahallin yläkerrasta osittain A-talon toiseen kerrokseen ja näissä tiloissa aiemmin toimineita järjestöjä tuetaan uusien tilojen etsimisessä.

Järjestötilat remontin jälkeen

Yo-talo A:sta muuttavien järjestöjen ja muiden tiloista kiinnostuneiden järjestöjen tarpeet on selvitetty ja kaikille halukkaille on löydetty tilaa entisen TYYn kirjaston tiloista, joka remontoidaan TYYn toimiston ja järjestöjen käyttöön helmikuussa 2016. Järjestöt pääsevät muuttamaan kirjastotiloihin TYYn toimiston siirtyessä takaisin Yo-talo A:n ensimmäiseen kerrokseen syksyllä 2016.

Tiedusteluja järjestötiloista voit lähettää TYYn järjestö- ja hallintoasiantuntijalle (tyy-jarjestosihteeri@utu.fi).

Remonttien ilmoitustaulu

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin

Mikäli sinulla on mitä tahansa pieniä tai suuria remonttiin tai muuttoon liittyviä kysymyksiä tai huolia, ota yhteyttä TYYn järjestö- ja hallintoasiantuntijaan:

Virva Viljanen
tyy-jarjestosihteeri@utu.fi
p. +358 44 796 1065