You are here

2011

| 05.12.2011

Suomalainen ylioppilasliike ja kreikkalainen ay-liike ovat varmasti sukua toisilleen. Samaan aikaan kun koko Eurooppa on sotien jälkeisen historiansa pahimmassa taloudellisessa kriisissä, vaativat nämä härskihartikaisten edunvalvontaorganisaatiot itselleen entistä parempia etuja.

| 30.11.2011

Tällä viikolla vuonna 2005 aloittaneiden ja vielä opiskelevien postilaatikoista putosi kirje, jossa varoitettiin: "Sinulla on Turun yliopiston alemman ja/tai ylemmän korkeakoulututkinnon opiskeluoikeus, jonka opintoaika on päättymässä 31.7.2012".

| 21.11.2011

 TYYn hallitus vietti viikonlopun muun delegaation kanssa Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokouksessa. Viikonloppu oli intensiivinen. Perjantaina matka alkoi Turusta 6.30 ja hallitustyrkkyjen haastattelut päättyivät yöllä kello 2.30.

Juliana Tenovuo | 14.11.2011

Marraskuiset maanantait ovat monelle lamauttavia, ja oma sänky pääsee aina aamuisin suorastaan yllättämään lämpimällä mukavuudellaan. Luennolla istuessa mielessä pyörii - ainakin minulla - sama vanha kysymys: miksi piti valvoa taas liian myöhään?

| 07.11.2011

Monen edustajistovaaliehdokkaan tutut huokaisevat varmasti helpotuksesta, kun edarivaalit ovat nyt ohi, ja FB-spämmäys loppuu. Onnittelut kaikille valituille edustajille, niin vanhoille konkareille kuin uusille innokkaille aktiiveillekin!

Lauri Lahoniitty | 01.11.2011

Hei, sinä! Niin, juuri sinä. Oletko jo äänestänyt? Miten niin missä? Edustajistovaaleissa tietenkin.

| 17.10.2011

 Edustajistovaalit ovat nyt. Ainakin mikäli on naamakirjaa uskominen. Erilaisia vaaleihin liittyviä sivuja ja tapahtumia pulpahtelee sivuston uutisvirtaan tämän tästä. Ehdokkaat ja listat pyrkivät kuumeisesti erottumaan toisistaan. Iskulauseita, värssyjä ja hokemia keksitään ja kierrätetään.

| 10.10.2011

TYYn nettisivuilla pystyi kahden viikon ajan jättämään palautetta ylioppilaskunnan toiminnasta. Palautetta tuli kiitettävästi, ja se huomioidaan toiminnan kehittämisessä. Jotain hyvääkin olemme saaneet aikaan, sillä avajaiskarnevaalia, palveluita ja koulutuksia kiiteltiin.

| 03.10.2011

TYY has written in several of it's policy documents that supervision on interests of the international students should be developed and that international students should be encouraged to participate in the student union activities.

| 27.09.2011

Tänä syksynä ylioppilaskunnat saavat jälleen kohdata  pitkäaikaisen haasteensa: edustajistovaalit. Tyyn kohdalla se tarkoittaa tilannetta, jossa 41 edustajaa kaikista TYYn jäsenistä äänestetään TYYn edustajistoon päättämään ylioppilaskunann tärkeimmistä linjoista.