Ajankohta: 
22.09.2015 - 18:00
Paikka: 
TYY sauna
Järjestäjä: 
AKN ry

Welcome new and old friends!

Turku's Student Union of National Coalition Party invites you to our season opening. There will be discussions about higher education politics and also some wine. If you wan't to go to sauna, that is also possible.

See you there! :)

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/123165344699945/

//

Mitä: Turun Kokoomusopiskelijoiden Uusien ilta/Season opening
Aika: 22.9.2015 klo 18
Paikka: TYYn sauna
Järjestäjä: Akateemiset Kansalliset Nuoret

Turun Kokoomusopiskelijat, eli tuttavallisemmin AKN ry, järjestää kaikille toiminnastaan kiinnostuneille Uusien illan.

Luvassa on rentoa matalan kynnyksen illanviettoa, jonka aikana on tarkoitus tutustua sekä toisiimme, että AKN:n toimintaan. Iltaan osallistuminen ei velvoita mihinkään, paikalle saa saapua vaikka ihan vain hetken mielijohteesta katsomaan, että mitä tarkoittaa AKN ja mitä on Kokoomusopiskelijat.

Sisäministeri Petteri Orpon erityisavustaja Ville Valkonen saapuu pitämään poliittisen tilannekatsauksen ja lisäksi Janika Takatalo, edustajamme TYYn hallituksessa, on luvannut kertoa hieman ylioppilaskunnan edustajistosta ja TYYn toiminnasta.

Tarjolla on lisäksi viiniä ja juustoja, ja saunaankin pääsee.

TYYn saunan löydät Rehtorinpellonkadulta Proffan kellarin ja Osiksen välistä. Tervetuloa sekä uudet että vanhat viettämään iltaa TYYn saunalle!

ps. Samana päivänä ennen uusien iltaa on mahdollisuus jutella koulutuspoliittisista toiveistaan opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen kanssa. Menemme yhdessä tapaamaan häntä Varsinais-Suomen Kokoomuksen piiritoimistolle (Uudenmaankatu 19A) 22.9. klo 16-17. Tervetuloa!

Sijainti: