Ajankohta: 
29.11.2017 - 19:00 to 20:30
Paikka: 
Ravintola Proffan kellarin yläkerta, pieni kabinetti
Järjestäjä: 
Korkkivika ry

Korkkivika ry:n syyskokous pidetään keskiviikkona 29. marraskuuta Proffan Kellarin yläkerran pienessä kabinetissa. Syyskokouksessa hyväksytään yhdistyksen toimintakertomus, ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio - sekä mikä jännittävintä, valitaan tietenkin uusi voimaa uhkuva Korkkivian hallitus vuodelle 2018!


MUKAAN KORKKIVIAN HALLITUKSEEN?
Syyskokoukseen osallistuminen ei velvoita mihinkään. Jos kuitenkin haluat mukaan Korkkivian rentoon ja poikkitieteelliseen porukkaan, on syyskokous paikka-jossa-olla. Korkkiksen hallitustoiminta on pääasiallisesti yhdessä maistelujen järjestämistä ja niiden ideoimista. Hallitukseen haetaan puheenjohtajan pestin ohella ainakin sihteeriä, taloudenhoitajaa, varapuheenjohtajaa ja tiedottajaa. Vuosien varrella muita pestejä ovat olleet myös leikillisemmät pehtoorin, butlerin ja kaatovastaavan tehtävät. Toiminta ei ole erityisen aikaavievää, mutta varmasti hauskaa ja antoisaa! 


Sinulla ei tarvitse olla kattavaa viini- tai muuta maistelutietoutta pohjalla, vaan kiinnostus maistelukulttuuria ja Korkkivian toimintaa kohtaan riittää. Korkkivian hallituslaisena pääset vaikuttamaan, millaisia maisteluja Korkkivika järjestää, ja kehittämään Korkkivikaa omien osaamistesi ja innostustesi pohjalta. 
Mikäli et pääse paikalle ja haluat mukaan hallitukseen, voit lähettää viestiä Korkkivian Facebook-viestilaatikkoon ja kertoa lyhyesti, miksi haluaisit mukaan ja mitä haluaisit mieluiten hallituksessa tehdä.

Sijainti: