Olet täällä

Vuosijuhlaviikon ohjelma

Jaa +

Tänä vuonna vuosijuhlia edeltävä viikko on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, josta löytyy jokaiselle sopiva tapa osallistua TYYn juhlallisuuksiin. Seuraa tiedotusta tällä sivulla ja TYYn sosiaalisen median kanavissa kuullaksesi lisää.

Järjestöt voivat myös ehdottaa omia tapahtumiaan tai ideoitaan osaksi juhlaviikkoa. Ottakaa siinä tapauksessa yhteyttä vuosijuhlien tapahtumatuottajiin Pekka Rantalaan ja Saana Kallioon (pjrant@utu.fi ja sasuka@utu.fi).

Ma 7.11.

Tyyläisten lauluilta ravintola Proffan kellarin kabineteissa 18-21.00. Laulamme läpi vuosijuhlilla laulettavat laulut ja osallistujien toivelauluja sekä kappaleita, joita järjestöt ovat ehdottaneet uuteen Ylioppilaan laulukirjaan. Tilaisuuteen voit siis tuoda itsesi lisäksi esimerkiksi oman järjestösi laulukirjan. Paikalle ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, osallistuuko vuosijuhliin tai ei. 

Ti 8.11.

Vuosijuhlien tanssiharjoitukset järjestetään Turku-salissa 18-21 tanssiopettajan ohjauksessa. Harjoituksissa harjoitellaan kaikki vuosijuhlilla tanssittavat tanssit. Tanssikurssi on ensisijaisesti tarkoitettu vuosijuhliin osallistuville.

Ke 9.11.

► Porthaninpäivän lippukulkue

Edustajiston juhlakokous

Pe 11.11.

TYYn alumni-ilta

La 12.11.

Vuosijuhlat

Su 13.11.

Akateeminen silliaamiainen

Viimeksi päivitetty: 28.10.2016 klo 12:33