Olet täällä

Uutisarkisto

Jaa +

Uutinen | 29.3.2017

Maaliskuun lopulla joukko opiskelijoita kokoontui yhteen visioimaan sitä, miten Turun yliopistoa voitaisiin kehittää digitalisaation avulla

Uutinen | 28.3.2017

TYYn edustajisto kokoustaa maaliskuussa Porissa ja filiaalit ovatkin tärkeä osa TYYn toimintaa. Porissa opiskelijoiden edunvalvontaa toteuttaa Pointer ry.

Uutinen | 28.3.2017

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 29.3. klo 09.00. Ennakkoäänestyspisteiden aukioloajoissa on paikkakohtaisia eroja. Kuntavaaleissa voit äänestää ketä tahansa asuinpaikkakunnallasi asuvaa ehdokasta.

Kuntavaalit on opiskelijoiden kannalta keskeiset vaalit. Vaaleissa valitaan kunnanvaltuusto, joka päättää kaupungin budjetista eli siitä, miten Turun varat käytetään. Äänestämällä vaikutat siihen, kuinka opiskelijaystävällinen kaupunki Turku on.

Äänestää voit ennakkoon muun muassa seuraavissa äänestyspisteissä:

Pääkirjasto

Hakukuulutus | 28.3.2017

Toimitusharjoittelijan päätehtäviin kuuluvat Tylkkäriin kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä verkkolehden ja somekanavien päivittäminen.

Uutinen | 27.3.2017

Ylioppilaskunta ja Turun yliopiston hakevat ehdotuksia lukuvuonna 2016–2017 ansioituneista opettajista ja hyvin toimineista opintojaksoista.

Uutinen | 24.3.2017

Opintotuen asumislisä poistuu 1.8.2017 lähtien. Suurimmalle osalle yksinasuvista opiskelijoista muutos tarkoittaa nykyistä suurempaa tukea.

Hakukuulutus | 23.3.2017

Toimenkuvaan kuuluvat mm. opiskelijoiden hyvinvoinnin aktiivinen edistäminen, ylioppilaskunnan hallituksen tukeminen vaikuttamistyössä sekä opiskelijoita koskevan sosiaalipoliittisen päätöksenteon ja lainsäädännön seuraaminen.

Uutinen | 21.3.2017

ISIC App julkaistiin Suomessa 6.3. Applikaatio sisältää kaikkien maiden ISIC-etujen lisäksi digitaalisen ISIC-kortin. Kaikki ISIC-yhdistelmäkortin tilanneet jäsenet voivat siis aktivoida oman kansainvälisen opiskelijatodistuksensa suoraan puhelimeensa. ISIC App on ilmainen ja ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

Uutinen | 20.3.2017

TYYn ja Turun yliopiston kielikeskuksen kyselyyn vastasi 195 opiskelijaa. Kielikeskukselta toivottiin lisää ruotsinkursseja sekä joustavampia opiskelumahdollisuuksia.

Hakukuulutus | 16.3.2017

Turun Yliopiston Ylioppilaskunta järjestää tänäkin vuonna perinteikkään Aprillirockin, jossa paikalliset yhtyeet ottavat mittaa toisistaan ja vain voittajalle on tarjolla mainetta ja kunniaan, kun pääpalkintona on keikka TYY:n vappupiknikillä.

Tapahtumaa on järjestetty jo usean vuoden ajan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta erikokoisena ja eri paikoissa, mutta konsepti on pysynyt samana: Turun seudun nousevat tähdet pääsevät viihdyttämään yleisöä ja osoittamaan kykyjään livekeikalla. Tapahtuma järjestetään Radbarissa Uudenmaankadulla.